Adverteren

Adverteren op onze site?

Leuk dat u interesse heeft om te adverteren op de site www.logerenbijnederlanders.com!

Bent u van origine Nederlands of Belgisch en is er op uw logeeradres altijd iemand die de Nederlandse of Vlaamse taal goed beheerst? Of heeft u een vakantiehuis, en worden uw gasten in het Nederlands ontvangen. Dan is adverteren op deze site misschien iets voor u. Wij zijn geen site waarop iedereen zichzelf kan inschrijven, wij bepalen wat er op onze site komt te staan, vandaar dat wij voor u uw foto’s en tekst zullen plaatsen op uw eigen pagina op de site. Er zullen geen externe advertenties op de site komen te staan, enkel uw advertenties. ‘Logeren bij Nederlanders en Belgen, op vakantie en toch een beetje thuis’.

Wij willen met onze site gasten trekken die via een duidelijke site de weg naar uw logeeradres zullen vinden.

Als u zich hierin kunt vinden, kunt u ons een mailtje sturen en uzelf aan ons voorstellen. Wij zullen op basis van uw mail en uw eigen internetsite beoordelen of u past op onze site.

U kunt uw aanvraag mailen naar: info@logerenbijnederlanders.com

Na goedkeuring vragen wij van u de volgende informatie:

  • Enkele foto’s [maximaal 4, iedere foto niet groter dan 1 MB],
  • Uw tekst, zoals wij die voor u op uw pagina zullen zetten. Denkt u daarbij aan de volgende onderwerpen/indeling:
    1. Vertel iets over uw logeeradres
    2. Over u zelf
    3. De omgeving, leuke plaatsjes dorpjes of marktjes
    4. En wat u nog wilt vertellen om mensen enthousiast te maken voor uw logeeradres

Als voorbeeld kunt u kijken naar de pagina Ferme Beauregard

Voor het eerste jaar zijn de kosten € 37,50 en de volgende jaren als er geen wijzigingen in uw advertentie plaats vinden € 27,50 per jaar.

Ook kunt u in aanmerking komen voor een korting van € 7,50 per jaar, als u onze banner op uw eigen site plaatst. Deze banner moet vòòr indiening van de aanvraag op een duidelijk zichtbare plaats op uw site staan en als u bij de aanvraag naast alle hierboven gevraagde gegevens ook gelijk de link naar de pagina met de banner toevoegt, zal de korting direct worden toegepast.

Onze banner: u kunt het plaatje kopiëren of de code gebruiken voor uw site.

<a href=”https://www.logerenbijnederlanders.com” target=”_blank”><img src=”https://www.logerenbijnederlanders.com/Diverse/Banner.JPG” alt=”” width=”234″ height=”60″ /></a>

Wij horen graag van U!