Welkom op Ferme Beauregard! Een “Bed en Breakfast voor volwassenen in Frankrijk”, gelegen in de voet van de Franse Pyreneeën met panoramisch uitzicht op die mooie Pyreneeën. naast de Bed en Breakfast met vier complete kamers hebben we twee zelfstandige vakantiehuisjes, eveneens voor volwassenen.

Ferme Beauregard, vakantiehuisjes en Bed en Breakfast voor volwassenen in Frankrijk

De kamers van Ferme Beauregard

Onze Bed en Breakfast voor volwassenen heeft 4 comfortabele kamers met Nederlandse bed formaten, lits-jumeaux van 180*200,voor u beschikbaar. Heerlijke lichte en ruime kamers met eigen sanitair, een inloopdouche, wastafel en een apart toilet. Al onze kamer zijn op de begane grond met ook allen een eigen voordeur naar het terras. Voor optimaal privé en ook geschikt voor minder valide mensen! Het ontbijt wordt geserveerd in onze gezellige eetkamer, restaurant of buiten op het terras. U kunt als u wilt ook iedere dag met ons mee-eten. We serveren een dagelijks wisselend 3-gangendiner en in het hoogseizoen organiseren we iedere week een BBQ. Uiteraard staan ons heerlijke ruime zwembad en de prachtige terrassen, zowel in de zon als in de schaduw, geheel tot uw beschikking.

Wilt u optimaal van uw vakantie genieten voor een mooie aanbieding? Boek dan ons ‘verwenarrangement’! U verblijft dan 1 week met 2 personen in 1 van onze kamers, en geniet dan iedere dag van ons ontbijt en ook het diner. Wij bieden ons verwenarrangement aan voor de speciale prijs van € 849 in de maanden mei, juni en september, en € 895 in de maanden juli en augustus.

Tarieven voor 2022:

Bed en Breakfast voor volwassenen, prijzen kamers [inclusief ontbijt],

1 persoon € 85,- per overnachting.

2 personen € 89,- per overnachting.

Bij verblijf van 1 of 2 nachten eenmalige toeslag van € 15,=.

Restaurant, Table d’hotes
Ons menu, wisselend 3 gangen of een BBQ in de zomer, inclusief wijn en koffie of thee € 27,50 p.p.

Verwenarrangement
Wederom wegens succes ook voor 2022: ons verwenarrangement!
Voor de speciale prijs vanaf € 849,= komen jullie met z’n tweeën een week genieten bij Ferme Beauregard. Verblijf in één van onze kamers en geniet ’s morgens van een heerlijk ontbijtje en schuif ’s avonds aan bij ons diner. Wij serveren één van onze dinervarianten (afwisselend 3 gangen diner, en in de zomer een BBQ) waarbij wij jullie in alle gevallen zullen laten meegenieten van de geweldige verse producten uit deze streek. Wijn en koffie of thee zijn daarbij ook inbegrepen. Kortom een weekje halfpension voor twee personen voor de speciale prijs van € 849,= in de maanden mei juni en september en € 895,= in juli en augustus.

Algemene en Betalingsvoorwaarden:

Indien uw vakantie niet kan plaats vinden doordat vanwege het Corona virus de grenzen dicht zijn of er niet gereisd mag worden, of dat wij niet open mogen, zal er kosteloos geannuleerd worden en krijgt u uw betaling terug.

Voor de kamers geldt een huurperiode vanaf ’s middags 16.00 uur tot de volgende dag 10.00 uur.
[indien u eerder gebruik wil maken van de kamer, i.v.m. bijvoorbeeld files, vraag dan naar de mogelijkheden. We rekenen hiervoor een toeslag van 35% van de kamerprijs.] Voor de kamers geldt als aanbetaling 50% van het huurbedrag bij boeking, de resterende 50% dient voor aankomst ook te zijn voldaan. De kamers zijn inclusief beddengoed en overig linnengoed.

Huisdieren altijd in overleg, en op het terrein ten alle tijden aangelijnd te zijn, niet in en rondom het zwembad en mogen ook niet alleen gelaten worden. Wij vragen hiervoor een toeslag van € 9,50 per dag per dier.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.

Indien u gebruik wilt maken van een aanbieding of verwenarrangement, dient u dit bij uw boeking aan te geven.

Binnen en op de terrassen mag er niet gerookt worden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan of door de gasten.

Annulering

Bij overige annulering (door de huurder) langer dan een maand voor de dag van aanvang van de huur blijft de aanbetaling verschuldigd.

Bij annulering (door de huurder) minder dan een maand voor de dag van aanvang van de huur is daarnaast het verschil tussen de huur en de aanbetaling nog steeds verschuldigd. Wij houden ons daarnaast het recht voor na bericht over annulering direct pogingen te mogen ondernemen het huisje/kamer opnieuw te verhuren.