Ferme Beauregard: kleinschalig vakantie paradijs van Nederlanders in Zuid Frankrijk, de Ariège. De ultieme plek voor een heerlijke vakantie in de Pyreneeën, waar u de natuur nog ruikt en de stilte hoort.

Een geweldige plek waar u lekker kunt wandelen, fietsen, motorrijden of onthaasten, kortom: genieten midden in de Franse Pyreneeën.

  • Zwemmen met uitzicht op de Pyreneeën

U kunt bij ons verblijven in een van onze 4 chambres d’hotes kamers (B&B) of in een van onze 2 gites (vakantiehuis).

Beauregard ligt iets ten zuiden van Toulouse, centraal tussen de bijzondere steden Foix, Ax les Thermes, Montsegur, Carcassonne, Lourdes en Andorra. Midden in het Katharenland met z’n kastelen en z’n mysterieuze mythen. Ook een aanrader voor liefhebbers van een authentieke Franse markt: de markten op zaterdagochtend in St Girons en op maandagochtend in Mirepoix zijn echt aanraders!. Ook voor de sportievelingen zijn er voldoende mogelijkheden om te wandelen, fietsen of de conditie checken op een MTB route. En na zo’n dagje ontspanning of juist een actieve dag kunt u heerlijk genieten bij het zwembad. En natuurlijk serveren wij iedere avond een verrassingsdiner, waarbij de streekprodukten uiteraard een belangrijke rol spelen.

Wij, Mitzi en Paul, verwelkomen u graag en laten u graag meegenieten van onze prachtige plek centraal in de Franse Pyreneeën in ons prachtige departement Ariège!

A bientôt!

Mitzi en Paul Parmentier
Ferme Beauregard
09130 Artigat
Frankrijk

+ 33 5 61 69 30 55

info@logerenbijnederlanders.com

Website Ferme Beauregard