Met trots presenteer ik U Domein La Tourelle (het torentje) gelegen in het pittoreske dorp Uxeau, met prachtige vergezichten, in het zuiden van de Bourgogne.
Goed bereikbaar vanaf de Route du Soleil en de snelweg vanaf Parijs. Ook bereikbaar via luchthaven Lyon of TGV station Montchanin Le Creusot (45 km).


In de gites Le Duc (4 personen), La Duchesse (4 personen) en Le Chevalier (2 personen)  kunt u onthaasten, genieten van het Bourgondische leven, maar ook wandelen, fietsen, golfen, kajakken, paardrijden, ontspannen in thermen baden (in de directe omgeving) of heerlijk luieren bij het zwembad.

Alle gites hebben een huiskamer, open keuken, badkamer (met massage douche) aparte slaapkamer(s) en een eigen terras, maar u kunt ook heerlijk toeven onder de twee eeuwenoude lindebomen op de binnenplaats onder het genot van een Bourgondische wijn.
Het gebruik van het zwembad en de BBQ is gratis.

Het domein leent zijn naam aan het torentje dat op het terrein staat. Hierin vindt u een bar, waar u tegen een kleine vergoeding diverse dranken kunt verkrijgen en in de zomermaanden een verfrissend ijsje.

Op loopafstand van La Tourelle vindt u de lokale bakker en het dorpsrestaurant waar voor zeer schappelijke prijzen een goed drie-gangen menu wordt geserveerd.

Graag maak ik een passende offerte voor u voor een verblijf op La Tourelle.

Ik hoop u snel te verwelkomen,

Leontine LUTZ
Gites La Tourelle
Le Bourg – 71130 UXEAU
Frankrijk
0033 687717489

info@giteslatourelle.com
Website www.giteslatourelle.com