De Villa Francesca in Antibes, ligt in een rustige omgeving en is voorzien van een prachtige Mediterrane tuin met een gemeenschappelijk zwembad en Jeu de Boules terrein. Een ideale plek om een heel relaxte vakantie te vieren of alle genoegens van de Côte d´Azur te ontdekken.


De residentie is in 2005 opgeleverd en heeft 57 appartementen verdeeld over vier gebouwen. Alle gebouwen zijn voorzien van een lift. De Villa Francesca heeft een eigen afgesloten parkeerplaats en garages. Op een paar minuten loopafstand vindt u een levensmiddelenzaak en bakkerij. Een wandeling naar de zee (uitgeroepen tot het schoonste strand aan de Côte d´Azur) duurt ongeveer 15 minuten, een stadsbus stopt aan de rand van de residentie en deze brengt u in enkele minuten naar de stad en naar het station waar ook de TGV stopt. Regionale bussen brengen u naar Cannes of Nice, het vliegveld, Juan-Les-Pins en Grasse. Zo hebt u vele mogelijkheden om de Côte d´Azur te leren kennen en te ontdekken. Als u met de auto komt zijn er ook vele interessante tochten te maken, bijvoorbeeld een tocht door het Esterel gebergte, een bezoek aan de vele wijngaarden, De Gorges du Verdon. Als golfspeler wordt u op uw wenken bediend met de vele golfterreinen in de buurt, bijvoorbeeld in Biot en Mougins. U zult zich zeker niet vervelen in de Villa Francesca en in deze prachtige omgeving.

U zult merken dat één vakantie niet genoeg is om alle mooie plaatsen en dorpen te verkennen.

In La Villa Francesca beheren wij drie appartementen. Een appartement heeft één slaapkamer, de andere twee hebben twee slaapkamers. Deze appartementen zijn gedurende het hele jaar te huur. Als u wilt “overwinteren” dan bieden wij deze appartementen aan tegen een gereduceerd tarief tussen 1 september en 31 mei.

Mijn naam is Ruud van der Teems en ik begeleid u tijdens de boeking en ik heet u van harte welkom bij aankomst en neem ook weer afscheid op de vertrekdag. Ik leid u rond door La Villa Francesca en uw appartement en beantwoord al uw vragen. Bij aankomst zijn de bedden in uw appartement opgemaakt en staat er een lekker flesje wijn voor u klaar.  Zo voelt u zich direct thuis.

Alle informatie over deze mooie appartementen kunt u vinden op onze website: www.vakantie-antibes.nl. Heeft u vragen dan kunt u op deze website ook het contact formulier vinden. Wij beantwoorden alle email binnen 24 uur.

Ruud van der Teems
B14 – “La Villa Francesca”
538, Chemin des Hautes Bréguières
06600 Antibes
Frankrijk

info@holiday-antibes.eu
info@vakantie-antibes.nl

Website:
www.vakantie-antibes.nl
www.holiday-antibes.eu