Midden in het authentieke Italië, in het prachtige heuvellandschap van Le Marche en vlakbij het middeleeuwse stadje Montelparo, ligt Sopra e Sotto. Een agriturismo waar u kunt genieten van gastvrijheid op een sfeervol landgoed van bijna 8 hectare. Geniet van de prachtige natuur; met de hoge bergen van de Monti Sibillini als ook de Adriatische kust dichtbij. Ontdek de schitterende oude stadjes met kerken, pleinen en levendige markten. En niet te vergeten de overheerlijke Italiaanse keuken!

  • Begeleid wandelen

In de oude boerderij zijn 4 sfeervolle appartementen. In en rond de walnotengaard is een kleinschalige camping met verschillende camping & glamping mogelijkheden Er is een ruim &, schoon sanitair gebouw.

In de gezellige centrale keuken kunt u terecht voor informatie, een hapje en een drankje, een leesboek of een wandelkaart bekijken. In de landwinkel verkopen we producten van ons eigen land, heerlijke wijnen van lokale wijnhuizen en in het seizoen zijn er vers (bruin) brood, biologische pastasauzen en ijs te verkrijgen. Op inschrijving kunt u met ons mee eten en genieten van Italiaanse gerechten.

Sopra e Sotto is de uitgelezen plek voor de rustzoeker, liefhebber van de Italiaanse cultuur & natuur, maar zeker ook voor de sportieveling die uitdaging zoekt! Voor deze groep biedt Sopra e Sotto diverse outdoor activiteiten aan zoals avontuurlijke bergwandelingen, mountainbiken, sportklimmen en geocaching.

Maar er is hier nog zoveel meer te ontdekken en te beleven…Wij heten u van harte welkom voor een onvergetelijke vakantie in een van onze appartementen in ons huis, of op onze minicamping in de notengaard!

Agriturismo Sopra e Sotto
Contrada Serrone 3
63853 Montelparo (FM)
Italië

Telefoon +39 07 34 78 70 04
info@sopraesotto.com
Website Sopra e Sotto