Wij, Richard en Monique hebben na heel wat vakanties en ervaringen rijker in Italië, onze droom laten uitkomen. Namelijk een Country House (verhuur appartementen en vakantiehuizen) beginnen in Italië. Hier willen wij het wonen, werken en genieten in elkaar laten overlopen.


Onze laatste vakantietrip (voorjaar 2014) met onze camper was een rondreis door de regio Le Marche. Wij hadden van vrienden gehoord; “Hoe mooi het hier moet zijn”. In onze voorbereiding voor deze rondreis hebben wij ons oog laten vallen op een prachtig landhuis met flink wat grond. De bezichtiging was een feit! Als een blok vielen voor deze villa. De mogelijkheden voor woongenoot, verhuur, geografische ligging en de uniek locatie (USP) met uitzicht op het Sibillini gebergte en haar vallei gaven de doorslag. VERKOCHT! De naam Villa RIMO was geboren en dat laatste woord laat zich raden….

Villa RIMO heeft drie ruime en comfortabele verhuurbare appartementen en los van de appartementen een verhuurbaar vakantiehuisje. Ons Country House is gelegen in de natuurschone omgeving in de regio Le Marche, provincie Macerata, op drie km van het middeleeuwse stadje Penna San Giovanni waar van alles te doen en te vinden is.

Inmiddels kunnen wij terug kijken op twee fantastische seizoenen en gaan alweer ons derde seizoen in. U begrijpt onze droom is een feit geworden! Wij genieten met volle teugen van het Italiaanse leven, het ontvangen en omgaan met de mooie gasten en verder al het moois dat deze streek te bieden heeft qua natuur, cultuur, gastronomie, historie en gastvrijheid van de locale bevolking.

Wij willen graag onze gasten een heerlijk, ontspannen en aangenaam verblijf laten beleven in Villa RIMO. Genieten van de prachtige authentieke omgeving, de geweldige Italiaanse keuken…kortom het ‘Dolce Vita’ pur sang!

Richard & Monique Kwak
Contrada Pilotti 19
62020 Penna San Giovanni (MC)
Italië

Telefoon: 0039 0733 – 1875 523
Mobiel:    0039 338 360 2399

Email:      info@villa-rimo.com
Website www.villa-rimo.com