Wij stellen ons graag even voor: wij zijn Mitzi en Paul en wonen in het Zuiden van Frankrijk. In een klein dorpje in de heuvels van de Pyreneeën. Iets ten zuiden van de mooie de mooie zuid Franse stad Toulouse. Bij ons kunt u logeren, wij zijn Nederlanders en runnen een Bed en Breakfast, met vier kamers en hebben twee vakantie huisjes. Wij kiezen voor rust, ruimte en gezelligheid, onze doelgroep zijn volwassenen. Spreek logeren bij Nederlanders voor volwassenen in Frankrijk je aan kijk rustig op onze site en wij verwelkomen je graag.

Wij vinden het leuk om u te ontvangen en u Nederlanders en Belgen wegwijs te maken in deze mooie Franse streek, het is hier nog minder toeristisch en er is nog ruimte en een prachtige natuur. Kom logeren bij Nederlanders en wij leren je graag wegwijs maken in deze mooie omgeving.

Ferme Beauregard, Logeren bij Nederlanders

Logeren bij Nederlanders voor volwassenen in Frankrijk

Wij hebben gemerkt dat Nederlanders en Belgen heel graag naar Frankrijk gaan en dan vooral graag Logeren bij Nederlanders. De Franse taal is voor sommigen soms een struikelblok om dit mooie land te bezoek. Wij willen u daarbij graag helpen, Logeren bij Nederlanders is misschien iets voor u. Wij hebben veel Nederlands en Vlaams die bij ons komen logeren, en helpen in graag. Het is zo lekker om op vakantie te zijn in het buitenland en u krijgt in uw eigen taal tips over mooie bezienswaardigheden, wandelingen of markten. Genieten in het buitenland en toch een beetje je eigen taal spreken.

Wij hebben “het roer om” of “Ik vertrek” ondergaan, leven een volledig ander leven en vinden het erg leuk om bezig te zijn voor en met onze gasten. Voor meer informatie over ons, kijk op onze site Ferme Beauregard.  Wij heten u graag welkom en willen u laten meegenieten van onze mooie plek in de Franse Pyreneeën. Wij geven u graag tips over de omgeving en wel zo fijn dat dat gewoon in het Nederlands kan. Wil je meer over ons weten, wij houden een Blog over ons bij, ons leven in Frankrijk!

Veel groeten uit de Franse Pyreneeën.

Ferme Beauregard
Mitzi en Paul Parmentier
09130 Artigat
Frankrijk

tel + 33 5 61 69 30 55 [Nederlands gesproken]

tel + 33 6 07 31 26 17 [Bellen of Whatsapp in het Nederlands]

info@fermebeauregard.com

website fermebeauregard.com

website Franse Pyreneeën