Heerlijk genieten in Frankrijk, maar niet helemaal de Franse taal beheersen. Wat is het dan lekker om op vakantie te zijn bij Landgenoten, die jou in het Nederlands precies kunnen vertellen wat er te doen is in de omgeving. De mooie plaatsjes en leuke markten, de must do’s in de omgeving die je anders had gemist en waar je nu gewoon in het Nederlands naar toe wordt geleid. Heerlijk logeren bij Nederlanders in Frankrijk: op vakantie en toch een beetje thuis. Kijk op de onderstaande links naar uw landgenoten in Frankrijk en geniet van een heerlijke vakantie.

Logeren bij Nederlanders en Belgen, op vakantie en toch een beetje thuis.

Logeren bij Nederlanders in Frankrijk geeft u een overzicht van kleinschalige vakantie accommodaties van Nederlandse of Vlaamse eigenaren. Zie hieronder voor een bed en Breakfast [B&B], charmehotel, een camping of een vakantiehuis [gîtes]. Heeft u zin om te logeren bij één van uw landgenoten die in het buitenland een kleinschalige vakantie accommodatie aanbieden;, klik dan op de onderstaande links, kijk op hun website en boek direct bij Nederlanders en Belgen.  

Logeren bij Nederlanders en Belgen in Frankrijk

Ferme Beauregard Kleinschalige vakantie accommodatie, Bed en Breakfast en vakantiehuisjes, van Nederlanders. In de voet van de Pyreneeën hebben Mitzi en Paul Parmentier een geweldige plek met een prachtig uitzicht over de Pyreneeën.

Martine en Hemko heten U bent van harte welkom bij Au Passage du Gois voor een leuke vakantie aan de franse Atlantische kust.

Diana en Peter heten jullie welkom bij Villa Werschmatt. In ‘la vallée sauvage’ omsloten door prachtige, gemengde bossen, tussen Kruth en Ventron (Frankrijk), op de grens van het Vogezen massief en de Elzas.

Heb je een kleinschalige vakantie accommodatie waar men kun Logeren bij Nederlanders in Frankrijk meld je aan.