Heerlijk genieten in Italië, maar niet helemaal de Franse taal beheersen. Wat is het dan lekker om op vakantie te zijn bij Landgenoten, die jou in het Nederlands precies kunnen vertellen wat er te doen is in de omgeving. De mooie plaatsjes en leuke markten, de must do’s in de omgeving die je anders had gemist en waar je nu gewoon in het Nederlands naar toe wordt geleid. Heerlijk logeren bij Nederlanders in Italië: op vakantie en toch een beetje thuis. Kijk op de onderstaande links naar uw landgenoten in Italië en geniet van een heerlijke vakantie.

Logeren bij Nederlanders en Belgen, op vakantie en toch een beetje thuis.

Logeren bij Nederlanders in Italië geeft u een overzicht van kleinschalige vakantie accommodaties van Nederlandse of Vlaamse eigenaren. Zie hieronder voor een bed en Breakfast [B&B], charmehotel, een camping of een vakantiehuis [gîtes]. Heeft u zin om te logeren bij één van uw landgenoten die in het buitenland een kleinschalige vakantie accommodatie aanbieden;, klik dan op de onderstaande links, kijk op hun website en boek direct bij Nederlanders en Belgen.

Logeren bij Nederlanders en Belgen in Italië

Kom logeren in Italië bij Nico en Stef, zijn de twee “padroni” ofwel de bazen van Villa I Due Padroni, hun vakantiehuis in Italie, èn het thuis van Tosca, die het hier erg naar haar zin heeft. Het is daarmee duidelijk dat ons vakantiehuis hond vriendelijk is!

Heb je een kleinschalige vakantie accommodatie waar men kan Logeren bij Nederlanders in Italië meld je aan.