Welkom op Ferme Beauregard! Onze Vakantiehuisjes in Frankrijk voor volwassenen gelegen in de voet van de Franse Pyreneeën, met panoramisch uitzicht op die mooie Pyreneeën. naast de twee zelfstandige vakantiehuisjes hebben we vier Bed en Breakfast kamers en een klein restaurant, Table d’hotes zoals de Fransen dat zo mooi zeggen. Ook voor de gasten in onze huisjes heeft u de mogelijkheid om ’s avonds mee te eten. Wij vinden dit zelfs erg leuk en daarom hebben wij voor u ook een speciale relax aanbieding. Op de aankomst dag en met de BBQ op donderdag eet u gezellig mee met de andere gasten. En wilt u vaker gezellig met de andere gasten mee-eten kan dat natuurlijk altijd.

Ferme Beauregard, Bed en Breakfast en vakantiehuisjes voor volwassenen in Frankrijk.

Onze vakantiehuisjes

De beide vakantiehuisjes zijn gemaakt in de oude stallen “grange” van onze oude Ariégoise boerderij uit 1870. Bij de verbouwing zijn zoveel mogelijk originele details, zoals de originele houten balken en spanten, behouden. De dikke stenen muren zorgen in de zomer voor een natuurlijke koelte en in de winter dat de warmte lekker binnen blijft. Iedere huisje heeft op de begane grond zijn eigen ingang, halletje, een woon-/eetkamer en volledig ingerichte open keuken.

Op de eerste etage heeft iedere huisje twee slaapkamers, en elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Al onze matrassen zijn 90 x 200 cm. ofwel gecombineerd in een lits-jumeaux of wel 2 eenpersoons bedden.

Naast uw eigen privé terras voor uw huisjes zijn er op het terrein nog diverse gezellige zitjes, zowel in de zon als in de schaduw, waar u zich heerlijk kunt terugtrekken en genieten van ons prachtige uitzicht op de Pyreneeën.

Vakantiehuisje Tulipe

Ferme Beauregard, vakantiehuisjes in Frankrijk voor volwassenen. Een heerlijke plek voor een rustige vakantie in Frankrijk, de Franse Pyreneeën, waar u de natuur nog ruikt en de stilte hoort.

Vakantiehuisje Tournesol

Gratis WIFI is zowel in de huisjes als op het gehele terrein beschikbaar.

Zwemmen met uitzicht over de Pyreneeën

Zwemmen met uitzicht over de Pyreneeën

En heeft u al eens gezwommen met uitzicht op de Pyreneeën? Dat kan in ons prachtige ruime zwembad (6x12m) met Romaanse inlooptrap. Het zwembad is overal 1,5 meter diep en geweldig om baantjes te trekken en uit te kijken op de Pyreneeën. Of heerlijk te zonnen op het terras met hetzelfde uitzicht, heerlijk genieten, lekker ontspannen, heerlijk Frankrijk!

Tarieven voor 2022

Vakantiehuisjes in Frankrijk voor volwassenen, huisje Tournesol en Tulipe.
Elke huisje heeft 2 slaapkamers en elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer. Elk huisje kan gebruikt worden door maximaal 4 personen.

Hoog seizoen (25 juni – 3 september)
Prijzen per week aankomst zaterdag.
2 personen € 915,-
3 personen € 1055,-
4 personen € 1195,-

Speciale relax aanbieding inclusief diner op zaterdag en BBQ op donderdag,
2 personen € 995,-
3 personen € 1175,-
4 personen € 1355,-

Midden seizoen (30 april – 25 juni en 3 september – 29 oktober)
Prijzen per week aankomst zaterdag.
2 personen € 695,-
3 personen € 795,-
4 personen € 895,-

Laag seizoen (1 januari – 30 april en 29 oktober – 31 december)
Prijzen per week aankomst zaterdag.
2 personen € 595,-
3 personen € 695,-
4 personen € 795,-

Algemene en Betalingsvoorwaarden:

De huurperiode voor een huisje is van zaterdag 16.00 uur tot de volgende zaterdag 10.00 uur. De huur van het huisje is inclusief beddengoed, maar exclusief overig linnengoed zoals bijv hand en thee doeken e.d. De reservering voor een huisje is definitief als de aanbetaling van 30% van de huur door ons is ontvangen, en u van ons per mail een bevestiging heeft ontvangen. De resterende 70% van het huurbedrag voor het huisje dient te zijn voldaan op de overeengekomen datum, zoals gecommuniceerd per mail en/of in het huurcontract.

De borg voor een huisje is € 250,= en dient vooraf overgemaakt te worden. Wij controleren voor uw vertrek samen met u het huisje en is deze o.k. bevonden storten wij u binnen een week uw borg terug.

De schoonmaakkosten voor de huisjes bedragen € 75 en dienen voor aankomst te zijn voldaan.

Er is geen wasmachine in de huisjes zelf aanwezig, echter de was kan tegen een kleine vergoeding voor u worden verzorgd.

Huisdieren altijd in overleg, en op het terrein ten alle tijden aangelijnd te zijn, niet in en rondom het zwembad en mogen ook niet alleen gelaten worden. Wij vragen hiervoor een toeslag van € 9,50 per dag per dier.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.

Indien u gebruik wilt maken van een aanbieding, dient u dit bij uw boeking aan te geven.

Binnen en op de terrassen mag er niet gerookt worden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan of door de gasten.

Annulering

Indien uw vakantie niet kan plaats vinden doordat vanwege het Corona virus de grenzen dicht zijn of er niet gereisd mag worden, of dat wij niet open mogen, zal er kosteloos geannuleerd worden en krijgt u uw betaling terug.

Bij overige annulering (door de huurder) langer dan een maand voor de dag van aanvang van de huur blijft de aanbetaling verschuldigd.

Bij annulering (door de huurder) minder dan een maand voor de dag van aanvang van de huur is daarnaast het verschil tussen de huur en de aanbetaling nog steeds verschuldigd. Wij houden ons daarnaast het recht voor na bericht over annulering direct pogingen te mogen ondernemen het huisje/kamer opnieuw te verhuren.